image/svg+xml
image/svg+xml

İlk Mezunlarımızı verdik!

Bartın Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık anabilim dalı ilk mezunlarını verdi.

 

25 Haziran Salı 2019 tarihinde saat 11:00’da Spor Bilimleri Fakültesi kapalı spor salonunda gerçekleştirilen Mezuniyet töreninde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN ve Fakültemizi temsilen Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Fatma ÜNAL birer konuşma yaptı.  Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Eğitim Fakültesi ikincisi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık mezunu Amine AKSOY oldu. Konuşmalar ve ödül törenini ardından öğrenciler keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar. Anabilim dalında dereceye giren öğrencilerimiz ise sırası ile birinci Amine AKSOY, ikinci Derya HAN ve üçüncü Yasin ARICI oldu.

 

Aynı gün saat 14:00’da Belediye Sosyal tesislerinde Mezuniyet Yemeği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin aileleriyle katıldığı programda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve dört yıllık üniversite hayatlarını anlatan bir sinevizyon gösterisi sergilendi. Yemeğe Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ, RPD ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN, Dr. Öğr Üyesi Hüseyin KAYGIN, Arş. Gör. Eda ÇÜRÜKVELİOĞLU KÖKSAL, Arş. Gör. Ömer YILMAZ ve Arş. Gör. Çınar KAYA katıldı. Hocalarımız birer konuşma yaptı ve tören öğrencilerimizin “Psikolojik Danışman Yemini” etmesi ile son buldu.

 

Yurdun çeşitli yerlerinden gelerek törene katılan velilerimiz çocuklarının mezuniyetinden duydukları gururu ve öğrencilerin, ailelerin ve öğretim elemanlarının bir arada bulunduğu mezuniyet yemeğinden dolayı hissettikleri mutluluğu dile getirdiler.

 

Öğrencilerimizin mezuniyetlerini kutluyor, Bartın Üniversitesi mezunu olmalarının gururu ile meslek hayatlarına en kısa zamanda adım atmalarını arzuluyor ve hayat boyu başarılar diliyoruz.

  • “Sosyal İçerme Bağlamında Hayat Boyu Öğrenme” Paneli

  • Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi (PDOK) Dünya Kadınlar günü etkinliği

  • Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Havva Nur TAŞ'ın Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği Kapsamında Madrid Complutense Üniversitesi'ni Ziyareti

  • 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Okullarda RPD Uygulamaları Toplantısı

  • 2023-2024 Güz Dönemi Sonu Okul/Kurum Ziyareti

  • Bölümümüzde Göreve Başlayan Dr. Öğr. Üyesi Gülşah KAÇMAZ EKİCİ'ye Oryantasyon Programı Düzenlendi

  • PDR Programı Öğrencimiz Selin PİRİ Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi (PDOK) Temsil Heyeti Dış İlişkiler Sekreterliğinde Göreve Başladı

  • Okullarda RPD Uygulamaları Dersi Kapsamında Okul Ziyaretleri

  • Okullarda RPD Uygulamaları Dersi Kapsamında Okul Ziyaretleri

  • Mezunlarımızla "Yarının Işığında: Mezunların İyi Oluş Yolculuğu" Etkinliğinde Buluşuldu