Dr. Gülşah Kaçmaz Ekici, TEKNOFEST Akdeniz'de Jüri Üyesi Olarak Yer Aldı

Bartın Üniversitesi Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Kaçmaz Ekici, Türkiye'nin teknoloji festivali TEKNOFEST Akdeniz teknoloji yarışmalarında değerlendirici jüri üyesi olarak yer aldı! 569.944 yarışmacı arasından seçilen 6514 takımın katıldığı bu dev organizasyonda, Dr. Kaçmaz, Sosyal İnovasyon - İnsanlık Yararına Teknoloji Uygulamaları kategorisinde öğrencilerin hazırladığı insanlik yararına olan teknoloji projelerini değerlendirerek, en iyi 3 projeyi belirlemede katkılarda bulundu.
  • RPD Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Özlem ŞENER Doçentlik Ünvanı Aldı

• Dr. Gülşah Kaçmaz Ekici, TEKNOFEST Akdeniz'de Jüri Üyesi Olarak Yer Aldı

• Öğrencilerimizden ERASMUS başarısı

• Okullarda RPD RPD Uygulamaları II Dersimizin Değerlendirme Toplantısı