image/svg+xml
image/svg+xml

Bölümümüzün 2020 Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programını başarıl ile tamamlayan öğrencilerimiz için çevirimiçi mezuniyet töreni düzenlendi.

Covid-19 Küresel Salgını nedeniyle Mezuniyet Töreni Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Eğitim Bilimleri Bölümünün katkıları ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS'un öncülüğünde çevrimiçi olarak düzenlendi. Mezuniyet Töreni etkinliğimize Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Eğitim Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sinem TARHAN ile bölümümüzün öğretim elemanları ve mezun olan öğrencilerimiz katıldı. Mezun öğrencileri temsilen etkinliğe katılan ve Fakültede ve Bölümde dereceye giren öğrencilerimizden Fakülte ve Bölüm birincisi Kardelen EMRAL'a mezuniyet belgesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Fakülte ve Bölüm ikincimiz Songül ÖKSÜZ’e mezuniyet belgesini Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL ve  Bölüm üçüncülerimiz Ali Haydar KICIMAN’a ve Tuğba KABAL’a mezuniyet belgeleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrencilerimizin cübbeleri belgelerini takdim eden Dekanımız, Dekan Yardımcımız ve Bölüm Başkanımız tarafından giydirildi.

Mezuniyet Töreni etkinliğinin ikinci bölümünde açılış konuşmaları yapıldı. İlk olarak Fakülte ve Bölüm Birincisi Kardelen EMRAL kendisi ve mezun öğrenciler adına açılış konuşması yaptı. Daha sonra sırasıyla mezun öğrencilerimizin akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanklık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sinem TARHAN ve Eğitim Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ mezun öğrencilerimize konuşmalarını yaptı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ öğrencilerimize gelecek yaşamlarında yararlanmaları için tavsiyelerde bulunduğu konuşmasını gerçekleştirdi.  

Fakültemizi ve Bölümümüzü derece ile tamamlayan mezun öğrencilerimizin de birer konuşma yaptığı etkinlikte çevrimiçi katılım sağlayan diğer öğretim elemanlarımız ve mezun öğrencilerimiz de duygu ve düşüncelerini ifade etti. Etkinlik hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

  • “Sosyal İçerme Bağlamında Hayat Boyu Öğrenme” Paneli

  • Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi (PDOK) Dünya Kadınlar günü etkinliği

  • Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Havva Nur TAŞ'ın Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği Kapsamında Madrid Complutense Üniversitesi'ni Ziyareti

  • 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Okullarda RPD Uygulamaları Toplantısı

  • 2023-2024 Güz Dönemi Sonu Okul/Kurum Ziyareti

  • Bölümümüzde Göreve Başlayan Dr. Öğr. Üyesi Gülşah KAÇMAZ EKİCİ'ye Oryantasyon Programı Düzenlendi

  • PDR Programı Öğrencimiz Selin PİRİ Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi (PDOK) Temsil Heyeti Dış İlişkiler Sekreterliğinde Göreve Başladı

  • Okullarda RPD Uygulamaları Dersi Kapsamında Okul Ziyaretleri

  • Okullarda RPD Uygulamaları Dersi Kapsamında Okul Ziyaretleri

  • Mezunlarımızla "Yarının Işığında: Mezunların İyi Oluş Yolculuğu" Etkinliğinde Buluşuldu